"I går er historie og i morgen er fremtid"

 

Historien bag Best Coaching

        

Jeg har i mere end 25 år arbejdet med personlig udvikling, kompetenceudvikling og inspireret andre til at motionere.

 

Som tidligere officer fra Hærens Officersskole, 14 år i forsvaret, og mange år i det private erhvervsliv, har jeg altid arbejdet med og været interesseret i mennesker og deres personlige udvikling.

 

Professionelt har jeg arbejdet med ledelse og uddannelse, som virksomhedskonsulent samt en årrække som headhunter.

I 2003 startede jeg eget firma indenfor rådgivning og udvikling af franchisesystemer og har siddet 6 år i bestyrelsen af Dansk Franchise Forening.

 

Jeg er motivations foredragsholder og har holdt foredrag i ind- og udland om blandt andet motivation og personlig udvikling.

Coaching inden for motionsidræt er en væsentlig del af min hverdag hvor jeg som ansvarlig begynderløbetræner i en af Danmarks største løbemotions klubber, har motiveret mere end 400 motionister til at løbe efter konceptet at løb skal være både ”seriøst, socialt og sjovt”. 

Jeg er uddannet DGI løbetræner- instruktør og har gennem kurser både i Danmark og udlandet uddannet løbetrænere. Jeg sidder i DGI’s løbemotionsudvalg, der udvikler og planlægger en række kurser for løbeinstruktører og trænere.

I DGI's og NIKE's store løbeprojekt ”Start to Run”, der som målsætning har, at få mere end 80.000 danskere ud at motionere over den næste årrække,
er jeg chefløbertræner.
Herudover er jeg medlem i Projektgruppen omkring udviklingen af og planlægningen af dette løbeprojekt.

Ideen til Best Coaching startede for 5 – 6   år siden, ved at se på alle de, der ønskede at motionere, men af forskellige årsager ikke kom længere end til de første 3 – 4 gange. 

Virksomhederne
er ofte hurtige til at tilmelde adskillige hold til ex DHL stafetten, men det viser sig ofte at deltagerne udelukkede er de, der motionerer i forvejen. Dermed udvikles der ikke noget i virksomheden ved at deltage i disse events.

Endelig er der ”løbeskoler” som jeg hjælper virksomheden med at oprette, så der kommer kontinuitet og kvalitet i motionen.
Medarbejdere vil dermed få andre værdioplevelser fra deres arbejdsgiver end bare løn. De vil opleve at være en del af en sund arbejdsplads, der skaber mulighederne for et bedre liv. 

 

”Godt begyndt er halvt fuldendt”

Vil du være med til at skabe de bedste muligheder for dig selv og eller dine medarbejdere er dette starten. Lad være med at sige:
”Hvis jeg bare havde…”, og derefter ”men det fik jeg ikke …”.

 

Gør noget ved det nu. 

          

Ole Harbæk

Certificeret Idrætscoach

ved DGI Akademiet

 

 

Best Coaching © Allerød 2007 • Etiske regler